Zondag heeft SKS zich tijdens het laatste half uur van deze wedstrijd in Mol-Ezaart, met drie doelpunten tot terechte overwinnaar gekroond.De wedstrijd begon aarzelend met heel wat slordigheden aan beide zijden maar nadien werden heel wat doelkansen genoteerd. In de 18' kreeg Van De Poel een mooie kans maar besloot te zwak om doelman Van Opstal te kunnen vloeren. Een minuut later rent Hitou richting Ezaart doel, zijn schot wijkt af en belandt bij Sukmuang die iets te lang aarzelt om te besluiten en de kans is weg. In de 25' brengt de dwarslat redding op een vrijtrap van Ezaart. Op het halfuur, na een mooie actie van Van Grieken op rechts brengt hij de bal bij Sukmuang maar de poging wordt afgeweerd. In de 37', op een verre bal van SKS pogen de verdedigers al struikelend de bal te ontzetten, Hitou is goed gevolgd, profiteert van de omstandigheden en trapt de 0-1 binnen. Een minuutje later zet Van Grieken de bal van rechts voor, Van Genechten neemt in één tijd aan, maar zijn schot gaat naast. Op slag van rust stuurt Eder op links Sukmuang in de diepte, zijn schot wijkt nog even af op een verdediger en treft de dwarslat. In de laatste seconden nog een fraai staaltje van ongeconcentreerd uitverdedigen van SKS waar de thuisploeg gelukkig niet van profiteert.[b]Pas 2e helft komt SKS-scoormachine op gang[/b]Bij het begin van de tweede helft loopt alles vlot voor SKS tot de 53' als een misverstand tussen de SKS doelman en zijn verdedigers de kans geeft aan Meynen om makkelijk de gelijkmaker te scoren, 1-1. Ezaart is vanaf dan de betere ploeg en zet SKS enigszins onder druk. De ommekeer van de wedstrijd geschiedt echter in de 64' na een hoekschop op rechts door Sukmuang belandt de rebound bij Baeten die voorzet en vanop links besluit Lambrechts onder de deklat binnen, 1-2. SKS gelooft nu in de overwinning en neemt de controle over de wedstrijd in handen. De thuisploeg zakt weg en in de 74' kan Hitou de bal diep sturen op Van Genechten die twee verdedigers omzeilt om dan de doelman te omspelen en de 1-3 op het bord te brengen. Een kwartier voor tijd vindt Eder dezelfde Van Genechten die net zoals vorige week, met een sublieme lobbal de uitgekomen doelman verschalkt, 1-4. In het laatste kwartier komen er nog kansen voor SKS maar enkele onzuiverheden in de afwerking voorkomen een zwaardere score en tevreden met de vier treffers keren we terug richting Herentals, waar we volgende week titelkandidaat Antonia op bezoek krijgen.[b]SKS:[/b] Van Opstal Jef-Verhaegen Christoph-Sels Gunter-Goos Bram-Baeten Michael ( 74' Zouggaghi Amar)-Lambrechts Jasper-Eder ( 81' Sels Thomas)-Van Grieken Marc (70' Raeyen Wout)-Sukmuang Thanet-Hitou Aziz-Van Genechten Steven.[i]Verslag Jef Peeters / SKS / ThalsFM.be Nnieuws.[/i]